• +90 (326) 681 42 83
  • erzintso@tobb.org.tr

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımızı Ziyaret

26-08-2019

Odamız Yönetim ve Meclis Kurulumuz,Genel Sekreterimizle birlikte Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Sn.Lütfü SAVAŞ'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Başkanımız Muhteşem VURAL ilçemiz ve odamızla ilgili talep ve beklentilerimizi içeren bir sunum yaparak taleplerimizi içeren dosyayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza iletti.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Lütfü SAVAŞ ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,Erzin'i ve Erzin'lileri çok sevdiğini özellikle İlçe Belediye Başkanımız Sn.Ökkeş Elmasoğlu 'na ve tüm STK'lara destek olacağını, birlik ve beraberlik ve uyum içerisinde Erzin'imize hizmet edeceğini,ilçemizin altyapı,üstyapı ve diğer tüm sorunlarını kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmak için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.Tüm hemşehrilerimize selamlarını iletti.Belediye Başkanımız Sn.Lütfü SAVAŞ'a bizleri kabul edip sorunlarımızı ve beklentilerimizi dinlediği için teşekkürlerimizi iletiriz.

;